NOVÝ POŘAD
 

 

 

 

Milí přátelé a kamarádi,

           opět můžete objednávat sestřih z letního tábora Krounka 2007 - Hvězdná brána. Tentokráte se společně vydáme zachránit naší planetu Zemi před jejím zničením.

Roku 1928 nalezl prof. Langford, během archeologických vykopávek v Gíze, záhadný artefakt. Po osmdesát let se mnoho vědců a badatelů snažilo rozluštit původ a určení tajemného kruhu. Až jednoho dne se podařilo Dr. Danielovi Džeksnovi (psáno s dž) vše rozluštit. Záhadný kruh je Hvězdná brána!                                                              Aktivací brány jsme však ohrozili naší planetu. Bránou na Zemi prošel tyran a krutovládce Apophis se svými Jafy a ponechal zde ultimátum. Pokud se nepodřídíme jeho vládě, bude naše planeta zničena.                                         Začíná tak záchranná mise, kdy statečné SG teamy prostupují systémy hvězdných bran, aby dopadly Apophise a zachránily tak naší planetu před jistou zkázou.

Objednávat můžete pomocí formuláře (viz níže), kde uveďte své jméno, kontakt na vás, počet kusů a způsob doručení. Doručení - převzetí osobně po tel. domluvě nebo poštou - dobírka + 80 Kč k ceně DVD. Nezapomeňte uvést poštovní adresu!

 

 

 

 

 

 

DVD 150 Kč

VHS - není

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Webmaster: ©Petr Dvořák 2006 sadf.film@seznam.cz